Apartament Cu O Camera De Vanzare Chisinau

Apartament Cu O Camera De Vanzare Chisinau. Suprafata totala este de 60. 008255 vă propunem spre vînzare acest apartament cu… detalii 25,500€ 2 camere, bloc nou, botanica.

Apartament 1 CAMERA vanzare Chisinau RMX50447 RE/MAX Romania

Web apartament cu 2 camere, ciocana. Se ofera spre vanzare apartament cu 2 camere + living la telecentru. Web apartament cu 2 camere, buiucani.

Web Apartament Cu 2 Camere, Botanica.

Se vinde apartament cu 2 camere, amplasat pe str. Web apartament cu 2 camere, botanica. Web apartament de vânzare cu 2 camere, buiucani, str.

Apartamente Cu 2 Camere În Chișinău De Vânzare.

Suprafata totala este de 60. Web apartament cu 2 camere, telecentru. Se ofera spre vanzare apartament cu 2 camere + living la telecentru.

Suprafata Totala Este De 50 M2.

Suprafata totala este de 49 m.p. Mobila si tehnica de uz casnic ramine. Apartament cu o camera in zona flacarainfrastructura dezvoltata, transport.

008255 Vă Propunem Spre Vînzare Acest Apartament Cu… Detalii 25,500€ 2 Camere, Bloc Nou, Botanica.

Web apartament cu 2 camere, buiucani. Dacă dorești să cumperi un apartament în chișinău poți căuta prin ofertele noastre unde sunt expuse apartamente de vânzare direct de la proprietar, în blocuri noi. Web de vânzare apartament cu 1 cameră în bloc nou, variantă albă, durlești.

Apartamentul Cu 2 Camere În Sectorul Buiucani,.

Vânzare și chirie apartamente si camere ( 617) Web apartament cu 2 camere, ciocana. Se ofera spre vanzare apartament cu 2 odai.